ApărareȘtiri

VIDEO Premieră în poliție: O femeie a devenit ”nr 1” al IPJ Constanța

Comisar-șef Mădălina Vlangăr, noul inspector șef al IPJ Constanța ( foto: Daniel Jian Facebook)

Comisarul-șef Mădălina Vlangăr este noul inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a anunțat, luni seara, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Vlangăr  (43 de ani) a fost directorul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și atașat de Interne în Marea Britanie și Spania. În perioada 2006-2008, a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011, a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo. Ofițer de carieră, ea a fost și șef al BCCO Suceava.

”Practic, desființez inspectoratul și îl vom reclădi într-o nouă organizare managerială și funcțională adaptată la realitatea infracțională din teren (…)Noua organigramă aici, pe Constanța, va fi adoptată prin ordin de ministru, emis în cel mult 45 de zile, adică în jurul datei de 15 octombrie,  după ce va fi conceput astfel încât să fie capabilă să confrunte fenomenul infracțional de magnitudinea celui existent în județul Constanța, în special în ceea ce privește evaziunea fiscală, trafic de droguri, trafic de ființe umane, crimă organizată”, a declarat ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.