Siguranță alimentarăȘtiri

Transavia vrea să își dubleze cifra de afaceri și profitul până în 2026

Foto: transavia.ro

Transavia, liderul industriei avicole din România își propune o dublare a cifrei de afaceri și a profitului până în 2026, în cadrul unui plan de accelerare a creșterii solide, informează compania, într-un comunicat trimis Umbrela Strategică.

În 2023, compania a avut venituri de peste un miliard de lei.

Suntem în cel mai bun moment din care putem să ne accelerăm dezvoltarea pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a cărnii de pui. În final, succesul  nu va fi măsurat doar în cifrele financiare, ci și în contribuția sa la dezvoltarea unei industrii alimentare românești mai durabile, mai responsabile și mai apreciate la nivel internațional, a declarat Ioan Popa, președintele Transavia.

În 2024, compania va investi peste 50 de milioane de euro, din fonduri proprii, susținând dezvoltarea rapidă, prin proiecte cu randament ridicat în modernizarea și extinderea capacităților de producție.

”Avem deschise o serie de contacte și negocieri în vederea achizițiilor pe care ni le dorim, despre care vom vorbi atunci când vom agrea cu partenerii de discuție și vom avea undă verde pentru finalizare”, a mai declarat Popa.

Transavia, o afacere de familie cu capital integral românesc, are peste 2300 de angajați și este este singurul producător de carne de pasăre din România care a primit certificarea GolbaG.A.P. vers. 5.2, cel mai important program mondial de certificare care atestă folosirea, în ferme și în facilitățile de producție, a bunelor practici din agricultură, se menționează în comunicat.