Știri

Premierul și ministul Apărării au discutat despre ”calibrarea” comunicării guvernamentale

Foto: Nicolae Ionel Ciucă Facebook

Premierul Nicolae Ciucă și ministrul Apărării, Vasile Dîncu au discutat luni despre “calibrarea comunicării publice” la nivelul MApN în context guvernamental, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului.

Un alt subiect al discuției a fost reuniunea miniştrilor apărării din cadrul NATO de la Bruxelles.

Întrevederea Dîncu-Ciucă a fost ca urmare a declarațiilor titularului Apărării despre războiul din Ucraina, care au atras criticile președintelui Iohannis și a liderului PSD Marcel Ciolacu.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu a vorbit despre cărțile care ”te așteaptă cuminți, aliniate ca soldații în formație” și despre ”arma cea mai tare de pe lume: ideea”, descriind sentimentele pe care le-a trăit într-o librărie,  în ultima postare din pagina personală a unei rețele de socializare.

”Aici nu se aude vocea idioților, linistea este intreruptă doar rareori de foșnetul moale al paginilor. Aici cărtile te asteaptă cuminți, aliniate ca soldații în formație (…) Nici răcnetele proștilor și nici șoaptele mieroase ale ticăloșilor nu pătrund până aici (…) Aici mediocrii și impostorii nu se vor intâlni niciodata cu victimele lor inocente pentru că nu se pot atinge de arma cea mai tare de pe lume: ideea”, a scris ministrul Apărării.