ApărareImportant

Marshall și BlueSpace Technology ar putea deschide o unitate de producție în România

Foto: BlueSpace Technology Oficial

Compania  britanică Marshall a semnat un memorandum de înțelegere (MoU) cu Bluespace Technology, prin care cele două companii ”vor explora oportunități de parteneriat în ceea ce privește proiectarea, dezvoltarea și integrarea capacităților de ecranare electromagnetică și TEMPEST în cadrul soluțiilor containerizate”, informează un comunicat al Marshall trimis Umbrela Strategică.

Memorandumul de înțelegere acoperă domenii în care capacitățile, produsele și serviciile celor două companii se completează reciproc, și în care focalizarea lor în domeniul apărării și de afaceri poate fi extinsă în comun pentru a oferi servicii end-to-end, respectiv soluții complete pentru clienții militari.

”Suntem încântați de această nouă relație cu Bluespace Techology. Ea vine în sprijinul valorilor noastre fundamentale de construire a unor parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate și cooperare cu organizații care pot aduce diversitate unui proiect și a căror expertiză o completează pe a noastră”, a declarat Lee Doherty MBE MA, director de vânzări Marshall pentru Europa.

„Semnarea acestui memorandum de înțelegere semnifică angajamentul nostru de a lucra îndeaproape cu părțile interesate din România pentru a înțelege nevoile acestora, asigurându-ne că investițiile noastre sprijină creșterea numărului de locuri de muncă, alimentează expertiza, dezvoltă oferta locală lanțurile de producție locale și stimularea exporturilor”, a adăugat Lee Doherty.

„Astăzi începe o călătorie de colaborare între Bluespace Technology și Marshall. Suntem mai mult decât încântați să o formalizăm și să împărtășim know-how-ul nostru românesc pentru a atinge obiective comune și a avea un impact pozitiv în industrie”, a declarat Constantin Pintilie, CEO Bluespace Technology.

Cele două companii intenționează să dezvolte rapid un prototip de soluție militară containerizată și să discute despre potențialul de a înființa o unitate de producție în România.