IT&CȘtiri

Kaspersky a lansat o soluție de protecție pentru dispozitivele inteligente din casă

Smart Home Security (kaspersky.com)

Kaspersky Smart Home Security, noua soluție lansată de companie combină mai multe aspecte cheie ale securității cibernetice, inclusiv protecția împotriva malware-ului, supravegherea ascunsă, controlul internetului, se spune într-un comunicat trimis Umbrela Strategică.

Produsul este instalat pe un router de către un operator de telecomunicații, iar utilizatorul va descărca o aplicație pe un smartphone pentru a controla și monitoriza securitatea dispozitivului.

Setul de control al intruziunii include scanarea fișierelor AV, blocarea atacurilor brute-force, verificarea adreselor URL suspecte și monitorizarea porturilor și protocoalelor de internet.

Setul de verificare a securității permite clienților să controleze nivelul de securitate pentru sistem și dispozitive. Produsul va notifica un utilizator dacă parolele pentru dispozitive sunt prea slabe și va ajută, de asemenea, la alegerea unei opțiuni noi, mai sigure. În plus, setul include verificarea protocoalelor de internet și a porturilor de internet vulnerabile.

Kaspersky Smart Home Security oferă, de asemenea, părinților posibilitatea de a stabili restricții de utilizare a internetului pentru copiii lor, cum ar fi utilizarea internetului pe timp de noapte sau în alte momente nedorite și pentru a preveni vizitele pe site-uri web inadecvate.