EnergieȘtiri

Hidroelectrica și-a lansat aplicaţia mobilă iHidro

Sursa foto: energy-center.ro

Hidroelectrica și-a lansat luni aplicaţia mobilă iHidro, disponibilă pentru sistemele Android şi iOS, care oferă şi o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Potrivit unui comunicat al companiei, citat de Agerpres,  printre caracteristicile cheie ale aplicaţiei iHidro se numără: monitorizarea consumului – pe pagina principală a aplicaţiei, clienţii pot verifica soldul curent şi pot accesa rapid ultima factură emisă; de asemenea, pot accesa secţiunea de grafic al istoricului de consum şi pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie şi gestionarea locurilor de consum – clienţii pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract.

Totodată, aplicaţia are o secţiune dedicată facturării, care conţine facturile emise şi istoricul plăţilor efectuat şi una dedicată utilizării care permite introducerea indexului autocitit şi consultarea istoricului de consum.

În secţiunea Servicii este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat şi un link către Q Desk – aplicaţia de gestionare a reclamaţiilor şi sesizărilor.